esmaspäev, 18. juuli 2011

Liiga soe et toas passida! :)

Ja nii kui ma hakkasin mõtlema, et võiks õue minna, nii ka läksime. :D Enne minekut käisin poest läbi ja ostsin uue toidu ning heina. Nad ei söögi mul heina muide. :/ Igatahes, panin tähele et PetCenteris on Degu Nature palju odavam kui Ossus, et teaksite. ;)
Käisime Tähe tn. pargis, päris lõbus oli. Muidugi väljaarvatud see, et istusin koti peal kus oli pudel sees ja mis läks katki ja et mu püksid ja kott ja kõik kotisisu täiesti läbimärg oli. :D Tegijal juhtub. Eh.
Dessu oli poseerimisega täna eriti ametis, ronis päris mitu korda põlve peale ja lasi end pildistada, samas Devvu oli muru sees andekam. Taipas, et muru seest tuleks peanupuke välja pista, et midagi peale jääks. :) No ja mis siin ikka, olen nendega väga rahul.
Ja nüüd natukene sellest näitusest ka. Mis te arvate, kas oleks mõtet korraldada? Ma olen nii jännis sellega, kui see toimukski järgmine kuu, siis peaksin juba see kuu rosette(võimalik et ka karikaid) tellima hakkama. + küsiksin Tartu loomadevarjupaigast pisilemmikuid näitusele, händlerite leidmisega probleeme ilmselt ei tuleks. Vähemalt nädal enne kuu lõppu pean ära otsustama, sest augustikuu alguses saaks siis asjad ära ajada ja kusagil keskel ära korraldada.
Ja nüüd piltide aeg.



Otsige Devvu teiselt pildilt ülesse! ;) Dessu on esimesel siis. Tegin ka pildi meie puurist - tühi ja mitte nii suur, nagu ta on, aga suve kannatab ikka ära elada. ;)


Ahjaaaaa. Dessust sain ühe häääästi nunnu pildi, kus ta näeb välja nagu pisike deegutita, ilme on nii armas lihtsalt! Otsustage ise:


Ülejäänud on siis rohkem "modellifotod", kus nad eriti agaralt poseerisid. :P




Nagu kahelt viimaselt pildilt on näha, siis Devvu hoiab ikka väga minu ligi viimasel ajal. Ei teagi nüüd, kas ta kardab või lihtsalt ei viitsi eemale joosta? Tavaliselt küll uudistab eemal ka, aga nüüd minust kaugemale kui meeter ei lähe. Ühe korra jooksis küll eemale, aga siis ka sama kiiresti tagasi. Muidugi tavaliselt nad ka väga kaugele ei jookse, aga täna oli ta küll ikka väga selline teistsugune, pidevalt jalgade juures ja süles, põlvede peal. 






See viimane pilt on nüüd Devvust, et segadusse ei ajaks. ;) Ja lõpetan täna hoopis Dessu pildiga, kuidas ta pärast kohe kui puuri sai magama keeras. :D PS: See asi mille peal ta magab pole jooksuratas ega ka tema ainus magamiskoht, tavaliselt nad kiiges, aga tundub et ta nii väsinud et ei viitsinud korrus ülespoole vudida. :P


Aitäh lugemast ja oleksime ka tänulikud pisikese tagasiside eest kas siis pisis või siinsamas! :) Eriti näituse osas.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar